Straffriheten för krigsbrott, människorättskränkningar och brott mot mänskligheten är utbredd i Sydsudan. Det visar en ny rapport från människorättsorganisationen Amnesty International.
Rättssystemet är svagt och saknar oberoende och har inte klarat att skipa rättvisa för offer för konflikten sedan inbördeskriget bröt ut i landet 2013.
Både regeringen och oppositionsstyrkor är ansvariga för grova brott som dödandet av civila, sexuellt våld, tvångsrekrytering av barn, plundring och förstörelse av civilbefolkningens egendom samt tvångsförsvinnanden.
Brott under internationell lag (krigsförbrytelser, brott mot mänskligheten och folkmord) har inte införlivats i nationell lag.
Enligt rapporten från Amnesty international finns det inte några juridiska aktörer som är helt oberoende och den politiska inblandningen uppges vara utbredd.
Den svåra konflikten i landet har pågått sedan december 2013 när president Salva Kiir anklagade den dåvarande vicepresidenten Riek Machar för ett kuppförsök. Styrkor lojala med de två ledarna har fortsatt att strida mot varandra, trots att flera avtal om eldupphör skrivits under.
Omkring 1,9 miljoner människor uppges ha drivits på flykt på grund av konflikten – av dem utgörs 85 procent av kvinnor och barn.